Kursy walut: 1 EUR = 4.69 PLN; 1 USD = 4.4 PLN [więcej...]
Darmowa bramka SMS
Język: polski english

* Profil podstawowy

  • Firma
  • Oferty (0)
  • Produkty (5)
  • Firm Rank(0)
  • Kontakt

 


*Ta firma posiada tylko prezentacje podstawową.
Poznaj możliwości profilu Sprawdzony partner oraz Eurofirma

Jinan Saibainuo Technology Development Co.,Ltd

[Chiny]Texture soy protein processing line

Prześlij produkt znajomemu Dodaj produkt do schowka

Textured Soybean Protein comes in small dry chunks resembling, well, dried vegetables more than anything, or in a finely-ground form. It's flavorless, but when you rehydrate it and add your own flavors, it makes a great protein-filled addition to many dishes calling for ground meat. Because of its varying texture, it's versatile, and can take on the texture of many meats. For instance, it's excellent in chili, tacos, veggie burgers and soups.
With muscle structure, it has better absorbency, and can defend without cholesterol.

It can be boiled in high temperature with different tastes, or added into meal product as stuffing. When it's used to replace meat in stews and soups, your family will hardly be able to tell the difference and since you can marinate it in many of the same sauces as meat, it can take on many of meat's flavors.
Zadaj pytanie

 

Dodatkowe informacje:

Model/Numer produktu:SLG
Miejsce produkcji:CHINA
Marka:SAIBAINUO
Cena:USD USD
Komentarz do ceny:FOB QINGDAO
Opakowania:wooden case
Czas dostawy:30 dni
Minimalne zamówienie:1set

 

Sprawdź produkty w kategorii: Maszyny i urządzenia ->Maszyny dla przemysłu spożywczego

 
     
 

Jinan Saibainuo Technology Development Co.,Ltd

Ulica:NO 18 CENTRAL STREET, TIANQIAO INDUSTRY PARK
Miasto:JINAN
Kod pocztowy:250032
Kraj:Chiny
Telefon: +86 531 85762891
Faks: +86 531 85762891

Osoba kontaktowa

Imię i Nazwisko: Cathy Hao
Telefon stacjonarny: +86 531 85762891
Telefon komórkowy: +86 13173001564
Zadaj pytanie

 
     


Jak prawie wszystkie strony internetowe również i nasza korzysta z plików cookie. Zapoznaj się z regulaminem, aby dowiedzieć się więcej. Akceptuję